Sijoituksessa / Yhteisomistuksessa

Queenstone Sir Winston
"RONY"

Klikkaa kuvasta Ronyn kuviinRony on tuonti Hollannista ja asuu yhteisomistuksessa Loviisassa yhdessä Ozzyn (Ozzy Osbourne of the Trav'lin Star) ja Sakun (Karhutarhan High Hope) kanssa.
Isäntänä pojilla on Kai Wall.

Ozzy Osbourne o fthe Trav'lin Star
"OZZY"


Ozzy on tuontikoira Belgiasta, of the Trav'lin Star -kennelistä ja asuu yhteisomistuksessa

Kai Wall'in kodissa yhdessä Ronyn (Queenstone Sir Winston) ja Sakun (K. High Hope) kanssa.

Karhutarhan Special One
"TOIVO"

Klikkaa kuvasta Toivon kuviinToivo syntyi ainokaisena Mallan (K. Sweet Like Candy) ja Flashin (Gordarragh Picasso) Special-poikasena ja jäi luonnollisesti omaan tiimiin.

Se asuu yhteisomistuksessa Kouvolassa
tyttäremme Annin perheen kanssa.

Karhutarhan High Hope
"SAKU"


Saku on Hope-pentueen poikasia, emänä Lilli (K. Debbie Harry) ja isänä Puolassa asuva Englannin tuonti uros Flash (Gordarragh Picasso). Saku asustaa yhteisomistuksessa Loviisassa Kaitsun kanssa, Ozzyn ja Ronyn kaverina.

Karhutarhan Take It Easy
"SYLVI"


Sylvi on Toivon (K. Special One) ja Vienon (K. Happy Irish Jewel) tytär Easy-pentueesta ja asuu sijoituksessa Riitta-Liisa Tammikiven perheessä Kouvolassa.Wildrind's Irish Brewery
"MIINA"


Miinan on uutta "verta" Wildrind's kennelistä. Miina asuu Kuusankoskella yhteisomistuksessa Sari Heikkilän kodissa.

Karhutarhan North Star From Christmas Day
"MARTTA"


Martta on entisen sijoitusnarttumme Millin (K. Milli Menninkäinen) ja Ozzyn (Ozzy Osbourne of the Trav'lin Star) tyttö Christmas-pentueesta. Martta asuu äitinsä Millin kaverina ja on sijoituksessa Fanny Haddaksen ja Niko Engårdin kodissa Loviisassa.

Karhutarhan Surprise Gift on Christmas Day
"HUGO"


Hugo on entisen sijoitusnarttumme Millin (K. Milli Menninkäinen) ja Ozzyn (Ozzy Osbourne of the Trav'lin Star) poika Christmas-pentueesta. Hugo asuu Punkaharjulla Sulon (K. Happy Mover) ja Einon (K. Vaahteranmäen Eemeli) sekä emäntänsä Jonna-Tuulia Jorosen ja isäntänsä Petri Hännisen kanssa.