Hajatelmia

Suuremmat voimat

Perjantai 18.9.2020 klo 12:53


Tämän blogin piti olla mulle vähän kuin päiväkirja tai kirje jollekin tai mitä sitten ikinä....

Nyt kuitenkin olen lähes unohtanut koko blogin. En ole saanut edellisiä ajatuksiakaan kirjoitettua, muyttänyt tätta päässäni ne on hyvin muotoutuneet "valmiiksi". Eikös se silloin ole hyvin tehtävänsä? :)

Tässä viime viikkoina on tapahtunut todella paljon asioita, mitkä vaan tapahtuu. Isoja, tulevaisuutta muuttavia, asioita. Mitään niistä ei ole tekemällä tehty. Ne vaan tapahtui ja tulevaisuus muuttui. Kaikki nämä asiat eivät ole edes kivoja. Joku sanoisi, että sellasta sattuu tai ei kaikelle voi minkään... Nyt on kuitenkin omalla kohdallani kyse ihan omasta tyhmyydestäni enkä ollut ajatellut asioita ihan loppuun asti, mutta silti toimiin ihan järjen vastaisesti enkä normaalisti milloinkaan olisi toiminut niin kuin toimiin. Ihan kuin olisin ollut kännissä, mutta kun ei ole tota alkoholiakaan tullut juotua kunnolla moneen vuoteen.

Olen nyt miettinyt omaa toimintaani monesta suunnasta ja toki jossitellut ja sättinyt itseäni, mutta joka kerta tullut siiihen loppu tulemaan, että nyt oli korkeammat voimat kyseessä. En normaalisti ikinä olisi toiminut niin kuten toimiin ja pilasin oman lähitulevaisuuteni. Vai pilasinko? Jos se olikin jonkin korkeamman tahon aikaansaamaa ja kuitenkin tilanteesta selvittiin, minun henkisiä kärsimyksiä lukuunottamatta, niin mitä kamalaa on tänä vuonna vielä tulossakaan. Missä minua tarvitaan ja jakamaton huomioni, auttavat käteni, henkinen tukeni, vaiko lisää henkistä kärsimystä, vaiko fyysistä....? Nythän en sitten saa näitä pelkoja enää mielestäni millään. 

Tästä sitten tulikin oikeesti jatkoa ajatuksilleni.
Kun jonain päivänä en enää jaksakaan kasvattaa koiria..... Kun tulee raja omalle fyysiselle voimalle, kun tulee ikä vastaan tai vaan ei enää jaksa valvoa pieniä pentuja tai nivelet ei toimi, mitäs sitten....
Pääsin näissä ajatuksissani siihen pisteeseen, että koska Karhutarhan ensimmäisen pentueen nimi oli EKA, niin viimeisen täytyy kuvata myös viimeistä ja kauniimmin se nimetään END....... sitten joskus, kun sen aika tulee eikä omat voimat enää riitä <3


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini