Hajatelmia

Syntyi idea

Keskiviikko 20.5.2020 klo 21:50


Olin jälleen kerran omissa ajatuksissani haravoimassa pihaa. Mietiin jos vaikka mitä mietteitä oman elämäni varrelta. Havahduin siihen, että lähestulkoon juttelin itsekseni omassa päässäni elämäni mutkikkaista poluista ja niihin liittyvistä ikävistä sekä iloisistakin mutkista. Siitä se sitten syntyi eli tarve saada kirjoittaa hajatelmiani julki. 

Nämä nyt ei ole tarkoitettu oikeastaan kenellekään eikä ne etsi lukijaansa. Jos joku tänne blogiini eksyy lukemaan näitä jos vaikka mitä mietteitä, niin tervetuloa :) 

Palaan vielä tohon haravoimiseen...
Olen huomannut, että nuo puutarhahommat, siivoaminen, silittäminen, jopa pyykin pesu ja -ripustaminen ovat sellaisia missä mietin asioita todella paljon. Niissä on liikaa aikaa vajota itseensä, jopa synkistellä, vaikkakin niissä monesti myös lopputulos on innoittava ja miellyttävä. Etenkin haravoidessa tulee paljon hyviä ideoita sekä saa asioita järjestykseen omassa päässään. 

Olen tällä hetkellä erittäinkin mielissäni tästä ns. korona-ajasta. En tietenkään siitä, että ihmisiä sairastuu vaan siitä, että on pakko katsoa enemmän lähelle ja saa vaan olla eikä ole mitään tiukkaa ohjelmaa suunnitelmissa aika päiviin. Erittäin huojentavaa.

Korona aika lähensi minulle tärkeitä ihmisiä, vaikka tulikin rajoitteita, mutta otimme tiiviiseen käyttöön WhatsAppin ja Messengerin sekä tietysti puhelut. Turvallisissa paikoissa ollaan myös vierailtu. Tuhat kertaa enemmän yhteydenpitoja.

Itse olen huojentunut, että kiire ja tekemisen sekä menemisen paineet loppuivat kuin seinään. Tämä kaikki tuli niin tarpeeseen. 

Aloin nauttia ja elää <3


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini